dinsdag 30 november 2010

Helft burgers weinig seks

Photo used under lisence (c) www.123rf.com
Een kwart van de Nederlanders heeft bijna nooit of hooguit een paar keer per jaar seks en nog eens een kwart ’slechts’ enkele keren per maand. Dat blijkt uit een steekproef die in opdracht van tv-zender FOXlife deze maand is uitgevoerd onder 1016 mensen van 18 tot en met 65 jaar.
De digitale tv-zender FOXlife, die populaire series met thema’s als liefde, seks, en verslavingen brengt, liet zeven zonden onderzoeken zoals ze in de werkelijkheid voorkomen, te weten lust, luiheid, jaloezie, wraakzucht, ijdelheid, vraatzucht en gierigheid. Daartoe vulden ruim duizend mensen vragen in van onderzoeksbureau Opiniecentrum.
Uit deze steekproef blijkt ook dat bijna een vijfde van de Nederlanders vreemdgaat (18%) , en een kwart van de trouwe Nederlanders daar behoefte toe voelde. In de categorie ’lust’, gaf meer dan een kwart van de ondervraagden (27%) aan gedatet te hebben omdat zij op seks uit waren. Er bleek daarbij wel een groot verschil tussen mannen en vrouwen, respectievelijk 39% en 14%. Meer dan eenderde van de ondervraagden gaf aan wel eens met iemand naar bed te zijn geweest op de eerste date.

(bron: spits krant

Geen opmerkingen:

Een reactie posten