maandag 12 april 2010

Mijn eerste "hoerenbezoek"

Ik moet een jaar of 25 geweest zijn en had al geruime tijd (5 jaar) een relatie met mijn huidige vriendin. Zij was de eerste met wie ik echt sex had, en veel experimenteerde op gebied van sex. Eén van mijn nieuwsgierigheden was sex te hebben met een ander, benieuwd naar hoe dat zou zijn. Maar omdat onze relatie erg goed was had ik (toen nog) het vermoeden dat dit er nooit van zou komen. Ik heb dat indertijd vast wel eens verteld in alle openheid. Jammer maar niet waard mijn goede relatie voor op het spel te zetten.
Amsterdam is een stad waar we beiden graag komen, gewoon lekker lopen, mensen kijken en shoppen. Aan het eind van zo'n shop-dag nog even over De Wallen voor de lol en wat boekjes en speelgoed kopen in een sexshop, en gewoon als toerist een beetje rond kijken naar de prostituees en de mensen die er rond lopen. Tuurlijk kreeg ik het daar warm van, maar dat bleef alleen leuk voor de fantasie. Echt naar binnengaan kwam niet eens in me op, en al zeker niet terwijl mijn vriendin naast me liep.

Raamprostitutie in Nijmegen. (H.Loper - Wiki)
Blijkbaar maakte mijn lichaam haar meer duidelijk dan ik zelf in de gaten had. Want een aantal weken laten tijdens de Nijmeegse 4-daagse liepen we voor het eerst "toevallig" door de hoerenstraat van Nijmegen. Daar stelde mijn vriendin opeens voor "Durf je? Ik wacht verderop wel op je"..... Euhhhh..... POINGGGG.... zo snel had ik nog nooit een stijve. Tja, durven.. niet echt. Maar nu ze het aanhaalde; willen wel. "Euhmmm... ja, ik denk het wel" reageerde ik. Terwijl ik een beetje vertwijfeld om me heen en naar de ramen keek, liep zij door en bleef aan het eind van de straat staan. Nu "moest" ik wel. Erg warm, met een rood aangelopen hoofd, bonkend hart, en een hard kloppende penis, liep ik naar de deur van de eerste de beste prostituee die me wel wat leek, vroeg haar opgelaten hoeveel het kost (75 Gulden = 35 Euro) en liep met haar mee naar haar kamer.
De spanningsboog was blijkbaar iets té gespannen, binnen 5 minuten kwam ik klaar, en stond 2 minuten later weer buiten. Ik me geen houding weten te geven, mijn vriendin in een deuk "dat was snel, heb je je broek wel uitgehad?"

Detail: op de foto achter het enige raam dat vrij te zien is op de boven verdieping, heb ik voor het eerst betaald voor seks.

2 opmerkingen:

Escort Amsterdam zei

Ik hoop dat het je is bevallen!

Anoniem zei

Leuk om te lezen dat er nog meer mannen zijn die met medeweten van hun partner sex met prostituees hebben. Zelf ben ik ooit door een goede vriendin naar de hoeren gestuurd omdat ze vond dat een man dat gewoon 's moest proberen. Ze had er ook echt geen probleem mee dat ik daarna vaker ging.
De relatie met mijn huidige vriendin is begonnen in een periode dat ik al jarenlang single was en daarom nogal regelmatig naar de hoeren ging. Daar ben ik vanaf het begin tegen haar ook eerlijk over geweest. Toen we een relatie kregen zei zij dat ze niet wilde dat ik mijn hele leven voor haar om zou gooien. "Blijf vooral wie je bent", zei ze, "je mag van mij ook gewoon prostituees bezoeken als je dat wil. Als ik zelf ook maar niks tekort kom".
Ik heb dus al twee keer een vriendin getroffen die geen bezwaren heeft tegen het feit dat ik het ook met dames van lichte zeden doe.

Een reactie posten