donderdag 11 augustus 2011

Mijn eerste keer... not

Negentien jaar was ik. Alle meiden in mijn omgeving hadden al tig keer over mijn enorme lul gegleden. Als een waardige cowboy bereed ik ze en liet ze alle hoeken van de kamer zien, gillend kwamen de vrouwen klaar op mijn magische staf. Meerdere keren bracht ik ze naar een hoogtepunt voor ik toegaf aan mijn eigen behoefte en ze vol spoot met mijn warme zaad.

Negentien jaar was ik, een volleerd rukker met een levendige fantasie en een stapel pornoboekjes onder mijn bed.

In het echt had ik nog nooit seks gehad met een meisje. Vanwege mijn studie ging ik op kamers wonen in een gebouw met veel leeftijdgenoten, allemaal voor het eerst "op kamers" (kamertjes van 5 bij 4)
Nu, twintig jaar later, weet ik dat dat natuurlijk de hemel is, maar toentertijd was ik te bleu om dat te beseffen. De feromonen en endorfines moeten onoverkomelijk geweest zijn, maar mijn voelsprietje ontving ze blijkbaar niet. Zelfs niet wanneer het (achteraf bezien) rechtstreeks aan mij gericht was.

Toch was het de derde avond al bingo.
Nadat we een privé-feestje vierden met zo'n 10 personen bleven we met 4 mensen over, 2 meiden en 2 jongens. In no-time stond er een tweede bed op de kamer en lagen we met z'n vieren gezellig op de bed te kletsen en kussengevechten te houden. Na enige tijd vertrok de 2e jongen en lag ik met 2 seks-geïnteresseerde meiden op bed. De rest van de nacht hebben we heerlijk..... geslapen. (HOE BLEU KUN JE ZIJN???)

De volgende avond weer een feestje op een kamer. De knapste van de 2 meiden van de avond ervoor vond ik te veel op seks belust; "een hoer". Dus verlegde ik mijn aandacht op het andere meisje (hoezo dom?). Vanwege de kleur van haar haren noemden we haar "Rooie Monique". Monique kon qua uiterlijk nog niet in de schaduw staan van haar vriendin, maar was ook op seks uit. Haar uitnodiging voelde veiliger....

Illustration by Thomas Pitilli
Later die nacht lag "Rooie Monique" inderdaad in mijn bed. Nog nooit had ik seks met een ander gehad, dus alles was nieuw voor mij. Voorzichtig betastte ik haar borsten e.d. maar haar vagina leek me een "no-go-zone" (Duh!?). Monique was iets directer; zonder omweg pakte mijn penis en begon er onervaren aan te trekken. Voor het eerst zat er een "vrouw" aan mijn penis.
Terwijl zij de boel alleen wat wilde opwarmen, kwam ik klaar zonder haar maar 1 keer gepenetreerd te hebben. Pas daarna had ik het lef om Monique in d'r kruis te betasten. Voor het eerst in mijn leven glibberden mijn vingers door een natte vagina. Maar teleurgesteld als ze was, had ze er geen zin meer in. De pret was voorbij, nog voor hij echt begonnen was.

Om de blunder te completeren stapte ik uit bed en pakte schone lakens om de bevlekte lakens te vervangen.

HOE "FAIL" KUN JE HET MAKEN.......?

De weken erna bleek Monique haar frustratie ook nog eens uiting te hebben gegeven. Mijn vlugge aktie en vooral penis formaat waren algemene kennis geworden en aanleiding voor regelmatige grapjes.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi 'eros'


Sinds ik jou reactie ergens bij een andere blogspot die ik volg zag staan, volg ik ook jou blog, en ik kan niet wachten op een nieuw stukje:) Ga zo door, lees graag je ervaringen! Ben heel benieuwd hoe het je op de camping is vergaan, was je in Nederland of ergens anders?

Groetjes J

Eros Priapus zei

Hi Anoniem,

blog schrijf ik vooral als een soort "dagboek". Dat andere mensen meelezen is leuk meegenomen, en vooral onverwacht (al link ik inderdaad wel af en toe naar mijn blog). Echte volgers zal deze blog niet krijgen, meer nieuwsgierige mensen die een keer rondkijken.
Nieuwe stukjes schrijf ik wanneer ik in de mood ben, en weer eens nieuwe ervaringen of ideeën heb. Wekelijks een berichtje over hoe "de laatste hoer" was, hebben niet veel nut en vaak is er ook niet speciaals gebeurd om te vertellen. Meestal kom ik niet verder dan betalen, op-en-neer, en weer naar huis.
Camping verhaal schrijf ik later deze week nog wel uit.

Een reactie posten