vrijdag 24 december 2010

Happy birthday to me

Picture from personal collection
Kijk... da's nog eens een perfect verjaardagscadeau. Ik kreeg deze kaart van mijn vriendin (naam even weg gefotoshopt) vandaag voor mijn verjaardag. Vanavond om 21:00 lig ik dus heerlijk te genieten bij een Thaise Massagesalon in de stad, en dan wordt er niet een "traditionele Thaise Massage" bedoeld, maar een "Thaise Massage met Happy End". 

1 opmerking:

Anoniem zei

Ooit was ik met een goede vriendin op vakantie in Thailand. We hadden weliswaar nooit een relatie met elkaar gehad, maar als het zo uitkwam waren we wel fuckbuddies. Enkele weken voor onze vakantie kreeg ze echter onverwacht een liefdesrelatie met een collega. Het werd in korte tijd allemaal erg serieus. Leuk voor haar natuurlijk, maar een klein drama voor onze Thailand-reis. Overdag ging alles van een leien dakje, maar 's nachts weerde de vriendin me begripvol maar zeer beslist af. Best logisch natuurlijk, maar daarom voor mij niet minder frustrerend.

Het eerste gedeelte van de vakantie bestond uit een (groeps-)rondreis en stonden de hotels al vast. Maar de laatste tien dagen zouden de vriendin en ik naar Phuket doorreizen voor wat ontspanning op het strand en op zee. Twee nachten hebben we samen een kamer gedeeld. Maar waar vriendinlief steeds vaker telefonisch contact zocht met het thuisfront, voelde ik me steeds ongelukkiger met de situatie waarin ik terecht was gekomen. Het viel me niet mee, op vakantie met de lover van een ander.

De ochtend van de derde dag meldde de vriendin zich bij de balie van het hotel en vroeg of er nog vrije kamers waren. De strekking van deze vraag werd spoedig duidelijk. De volgende dagen zouden we overdag onze normale, gezamenlijke dingen doen, maar 's nachts hadden we ieder onze eigen kamer. En behalve de extra kamer regelde mijn reisgenote nog méér. Met een Australische hotelgast, die nogal nadrukkelijk pronkte met zijn sexy Thaise vriendin, sprak ze af dat hij mij die avond op sleeptouw zou nemen in het uitgaanscircuit van Patong Beach.
"Oké, ik hoef je zeker niet te vertellen wat er vanavond gaat gebeuren?", sprak mijn vriendin lacherig. "De komende nachten ga je neuken! Ik weet dat je eraan toe bent, dus doe gewoon wat al die andere toeristen hier ook doen en betaal voor de seks waar je lichaam naar snakt. Seks met prostituees hoort bij Thailand en het is niks om je voor te schamen. Je hebt genoeg condooms bij je, dus neuk er maar lekker op los. Maar natuurlijk wil ik morgen wel horen hoe het was!"

Ik wist natuurlijk dat ze gelijk had en ik wist ook dat er geen weg meer terug was. Een beetje onwennig stond ik die nacht met een leuk Thais hoertje bij de incheckbalie van het hotel. Met een geroutineerd gebaar gaf zij haar identiteitsbewijs af aan de hotelmedewerker, Hij schreef haar naam bij mijn kamernummer en wenste ons een prettige nacht. Alles was 'business as usual'.
Die nacht proefde ik voor het eerst op een heel andere manier van de zo geroemde Thaise gastvrijheid. Het meisje was lief en ervaren en zonder enige gêne bracht ze me twee keer tot een heerlijk orgasme. En behalve de verrukkelijke seks was ook het gevoel van haar ranke lichaam tegen het mijne bijzonder aangenaam. Eindelijk voelde ik me weer een man.

Vanaf die nacht had ik de smaak te pakken. Ook de volgende nacht genoot ik weer van mijn nieuwe vakantielieverdje. Later zouden nog drie andere meisjes volgen. De losse manier van omgaan met betaalde seks in Thailand maakte dat ik me absoluut niet ongemakkelijk voelde.
Drie weken van seksuele onthouding hadden me gretig gemaakt en ik was blij dat ik eindelijk weer op de meest natuurlijke manier mijn zaad kwijt kon.

Overdag luisterde mijn vriendin geamuseerd naar mijn verhalen. Ze was wellicht verwonderd over de frequentie waarmee ik met Thaise gelegenheidsvriendinnen het bed deelde, maar aan de andere kant sterkte dat haar in de overtuiging dat het een goede beslissing geweest was om mij aan te sporen om mijn heil bij hoeren en barmeisjes te zoeken. Ik was eraan toe, zoveel was wel duidelijk, en tot op de dag van vandaag dank ik de vriendin voor haar inzicht en ruimdenkendheid.
Ze heeft hiermee onze vakantie gered.

Een reactie posten