dinsdag 6 april 2010

Handarbeid

Illustration by E.-H. Avril: Manuel d'érotologie classique, edition 1906 (Wiki)

Prostituees bezoeken is een leuke hobby, maar loopt flink in de papieren als je vaak gaat. Masturbatie is daarom een redelijk alternatief. Nog steeds durven de meeste mensen er niet voor uit te komen tegenover anderen, dat terwijl uit onderzoek is gebleken dat minstens 75% van de mensen (15-45 jaar) dit regelmatig doet. De één wat vaker dan de ander. Zelf doe ik het bijna dagelijks en zo'n 1 á 2 keer per dag. Het is een heerlijk tijdverdrijf en werkt ontspannend. Niet alleen het klaarkomen, maar ook weer die stijve wat zo'n goed gevoel geeft.
Over het algemeen maak ik er een "vluggertje" van, op het werk op 't toilet, thuis onder de douche, achter de PC, of gewoon op de bank. Ook spannend; Stiekem op vreemde plekken masturberen. Bijv. in paskamers  of gewoon op straat "broekzak masturberen". Met een beetje geluk neemt mijn vriendin het heft in handen, maar meestal is het een solistisch gebeuren (al is ze er soms gewoon bij aanwezig).
Maar niet altijd moet het effe snel... Soms is het ook heerlijk om er de tijd voor te nemen. Filmpje aan of een leuk magazine, af en toe een attribuut erbij, en dan rustig masturberen tot er na een (half) uurtje echt geen houden meer aan is. Heerlijk om te doen, en nog heerlijker om te laten doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten