woensdag 7 april 2010

Opblaaspop (1)

Photo from personal collection
Schaam ik me voor het prostitutie bezoek? Nee, ik vertel het alleen weinig mensen. Schaam ik me dat ik veel porno kijk? Nee, doen niet (bijna) alle mannen dat? Schaam ik me voor het masturberen? Nee dat al helemaal niet. Waar schaam ik me wel voor?
Ik schaam me voor de situaties wanneer ik alleen thuis ben, super opgewonden ben en denk dat masturberen niet meer genoeg is. Ik gebruik dan af en toe een opblaaspop om mijn lusten op te botvieren.
Het opblazen alleen al is te gĂȘnant voor woorden. Lucht in een stuk plastic blazen, met de bedoeling dat geil te vinden, te neuken en ook nog klaar te komen.
Het ergste is...... ik vind het geil en met wat glijmiddel kom ik  in dat stuk plastic klaar. How low can you go....

Photo: Public Domain (Wiki)
Beetje humor erbij; Ik heb hem kado gekregen voor mijn verjaardag van mijn vriendin, en moest haar laten zien dat ik echt zo erg was dat ik daarop sex kon hebben. En gezien heeft ze het, gefotografeerd (ook zoals je aan bovenstaande foto ziet....)  Een half uur later zat ze nog hard lachend met ongeloof de foto's te bekijken.

Sinds ik hem heb, gebruik ik de pop weinig, en al zeker niet waar mijn vriendin bij is, ik geneer me nog steeds met dat stuk plastic. Maar toch..... hoop ik ooit eens een "Real Doll" te mogen proberen. Die dingen zijn duur, maar realistisch als maar kan. (Iemand een paar duizend euro over? :))


Filmpje met RealDolls

Geen opmerkingen:

Een reactie posten