donderdag 28 april 2011

Blog update (28-04-2011)

Kon het toch weer even niet laten om met de lay-out te spelen. De afgelopen dagen wat truukjes over genomen van andere blogger pagina's, en zelf wat aangeklungeld. De meest opvallende verandering zie je wanneer je scherm resolutie hoger is dan 1024x768; links en rechts zie je wat foto's van de site verwerkt in de achtergrond. Afhankelijk van je resolutie zie je aan beide zijden 4 of meer afbeeldingen (highlights van het blog?). Mocht je dit niet zien doordat je resolutie beperkt is, kun je hier klikken om de hele achtergrond te zien inclusief alle 14 de afbeeldingen.
Andere wijziging van de afgelopen dagen is dat wanneer je op een foto klikt, de foto in een lightroom pop-up getoond wordt in de volledige versie. Amper het vermelden waard, naar mijn idee, maar zo ziet het er net weer iets beter uit.
Helemaal niet het vernoemen waard, maar doe ik lekker wel; hyper links openen nu in een nieuw tabblad van je browser in plaats van binnen hetzelfde tabblad te openen als het blog zelf, waardoor de blog verdwijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten