dinsdag 5 april 2011

Natte droom

Uit Wiki;
Een natte droom is een zaadlozing van een man tijdens de slaap. In de meeste gevallen is hier geen sprake van seks of masturbatie. Ook is 'dromen over seks' vaak niet aan de orde, hoewel de meeste mensen dit wel denken. Zo'n zaadlozing komt onder andere doordat de man overdag aan seks heeft gedacht of daar mee bezig is geweest, maar kan ook het gevolg zijn van spanningen of conflicten - veroorzaakt door bijvoorbeeld buiten normale routines te treden - die een ontlading zoeken.
Bij ongeveer 22% van de jongens komt de eerste zaadlozing in een natte droom. Ongeveer de helft van de jongens krijgt helemaal geen natte droom, dit vaak omdat zij bij het denken aan seks meteen overgaan tot masturbatie. Een natte droom hoeft echter niet alleen voor te komen bij jongens die minder vaak masturberen.

Pas toen ik 36 jaar was heb ik mijn eerste natte droom mogen meemaken. Hopelijk blijft het ook bij die ene keer, want wakker worden met kleffe natte derrie in je onderbroek, is nu niet iets waar je blij van wordt op de vroeg ochtend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten